Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Παρακαλούμε διαβάσετε πριν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας τις ακόλουθες πληροφορίες. Οι ρυθμίσεις μπορούν να ανανεωθούν από καιρό σε καιρό, για αυτό το λόγο εσείς θα έπρεπε να εξετάζετε αυτές τακτικά.

Ποιές πληροφορίες εμείς αποθηκεύουμε και τί κάνουμε εμείς με αυτές; Στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι αυτό, να φέρουμε σε επικοινωνία συστήματα και τους πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες τους μεταξύ τους . Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με ένα σύστημα, εμείς παρακαλούμε εσάς, να συμπληρώσετε ένα προσωπικό προφίλ, το οποίο εσείς μπορείτε να αλλάξετε ή να σβήσετε μέσω του δικού σας κωδικού πρόσβασης.

Αν εσείς βεβαίωσετε μέσω ενός κλικ την ερώτησή σας σχετικά με ένα σύστημα ή την αίτησή σας, εμείς θα μεταβιβάσουμε το δικό σας προσωπικό προφίλ αντίστοιχα. Το σύστημα λαμβάνει με αυτό το τρόπο την άδεια, να επικοινωνήσει μαζί σας, να παρέχει σε εσάς τις ζητούμενες πληροφορίες, και να δημιουργήσει σε εσάς μία πρώτη εικόνα, κατά πόσο το προφίλ σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Το FranchisePORTAL GmbH στέλνει το δικό σας προφίλ αποκλειστικά σε εκείνο το σύστημα, για το οποίο εσείς έχετε υποβάλει ερώτηση ρητά.

Πού αποθηκεύονται τα δικά σας στοιχεία;

Τα λαμβανόμενα από εσάς στοιχεία αποθηκεύονται στον εξυπηρετητή του FranchseKey. Εμείς ακολουθούμε αυστηρούς όρους ασφάλειας κατά την αποθήκευση και μεταβίβαση στοιχείων για να εμποδίσουμε την πρόσβαση από αναρμόδιους.

Σύνδεσμοι:

Η ιστοσελίδα του FranchiseKey περιλαμβάνει συνδέσμους στις ιστοσελίδες άλλων επιχειρήσεων. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε κανενός είδους ευθύνη για τον εμπιστευτικό χερισμό στοιχείων ή για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων.

Ενημερωτικό δελτίο:

Το FranchiseKey αποστέλνει σε τακτικά διαστήματα μέσω e-mail ενημερωτικά δελτία και πληροφορίες σε μέλη, τα οποία έχουν δώσει την άδεια τους σε εμάς για αυτό το σκοπό. Αν εσείς θέλετε να βγείτε από τον δικό μας κατάλογο του ενημερωτικού δελτίου, παρακαλούμε ακολουθήσετε εσείς για αυτό τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται στο υποσέλιδο κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Αναζήτηση Μάρκα

Κατάλογος του franchise
Franchises Αυτοκινήτου
Franchises Ειδών Γραφείου, Πληροφορικής & Τηλεφωνίας
Franchises Ένδυσης / Μόδας
Franchises Επίπλων / Διακόσμησης
Franchises Επιχειρηματικών Υπηρεσιών
Franchises Εστίασης / Ξενοδοχείων
Franchises Προσωπικών Υπηρεσιών
Franchises Τροφίμων
Franchises Υγείας / Ομορφιάς / Σπορ
Franchises Υπηρεσιών για Κατοικίες & Κτίρια
Franchises Ψυχαγωγίας / Πολιτισμού / Ταξιδίων
Διάφορα Franchises